Kunder

Stan´s bästa callcenter

Prenumerationsförsäljning
”Telemarketing Media kontaktade mig ett antal gånger innan jag började anlita dem. De hade rätt säljattityd. De gav ett intryck av att vara unga, pigga och framåt, ett säljbolag som ville någonting. Telemarketing Media har levt upp till mina högt ställda förväntningar. De levererar varje dag och är alltid engagerade. Jag kan varmt rekommendera dem.”
Johan Boqvist Andersson
Privatmarknadschef Uppsala Nya Tidning

Prenumerationsförsäljning
“Vi anlitar Telemarketing Media både med försäljning av prenumerationer och med Räddningscentret. Det är viktigt att ta hand om de prenumeranter som slutar, både för att kunna vinna tillbaka dem och för att få in information som vi kan dra lärdomar av. Samarbetet med Telemarketing Media fungerar alldeles utmärkt, vilket är viktigt eftersom dem är vår röst ut mot våra kunder.”
Maria Sandberg
Privatmarknadschef Folkbladet

Prenumerationsförsäljning
”Det jag uppskattar mest med Telemarketing Media är att dem har den rätta gnistan, dem kan sälj helt enkelt. Dessutom är dem kundorienterade och agerar som ett dragspel, med andra ord är dem flexibla och tillmötesgående vilket är en förutsättning för ett gott samarbete. Jag har under många år haft ett framgångsrikt samarbete med Telemarketing Media och de är en viktig faktor för vårt upplagearbete.”
Jenny Hoflund-Bergvall

Privatmarknadschef Sörmlands Media

Telepassning
”1 av 3 har tappat affärer på grund av bristande tillgänglighet — men inte vi! Telemarketing Media gav oss förmånen att testa deras nya tjänst ”telepassning” och nu är allt igång, låt oss berätta lite om tjänsten
Om vi inte har möjlighet att svara på kontoret eller via våra direktnummer tar automatiskt Telemarketing Media kundservice över samtalet och ”luskar reda” på den information som krävs för att vi ska kunna återkoppla när vi har möjlighet. På så vis tappar vi aldrig samtal och vi får omedelbart veta via mail eller sms om vem, när och vad personen ville.”
Mattias Axelsson
VD och grundare av Mandoly Reklambyrå

Kundreferenser

 
Telepassning
”Vi på Sponsorkonsulterna vill självklart alltid vara tillgängliga för våra kunder och samarbetspartners. Därför valde vi Telemarketing Media Telepassnings tjänst. När vi inte har tid att svara i telefon känner jag mig trygg att Telemarketing Media på ett professionellt sätt tar hand om våra kunder. Vi är mer än nöjda och för att vara ärlig känns det som om vi har fått en egen kundtjänst. Jag kan varmt rekommendera Telemarketing Media.”
Andreas Guerini
VD Sponsorkonsulterna AB

 Telepassning
”Vi på Mediastrategi AB tycker att det är en självklarhet att alltid vara tillgängliga för våra kunder och samarbetspartners. Vi är ett företag med få anställda vilket innebär att vi ofta sitter i möten och är upptagna av andra arbetsuppgifter vilket gör att det ibland är svårt att svara i telefon. Därför valde vi Telemarketing Media Telepassning som leverantör. De känner till oss väl och tar alltid hand om våra samtal på ett proffsigt sätt och ger oss rätt sorts återkoppling som vi kan agera på. Gör som vi, anlita Telemarketing Media Telepassning du med!”

Daniel Nordahl
VD och grundare Mediastrategi i Sverige AB