Kundtjänst

Optimera kundrelationer med TM Medias erfarna team av experter

Kundtjänst i världsklass

Betydelsen av kundservice för företag har varit välkänd i lång tid. Den spelar en central roll i att skapa nöjda kunder och bygga lojalitet.

Medarbetarna inom kundservice är de som agerar hjältar och formar kundupplevelsen. TM Medias medarbetare är inte bara vänliga och effektiva utan dem skapar också förtroende och långsiktiga relationer. Dem utgör nyckeln till att kundservicen upplevs positivt och därmed skapar nöjda och lojala kunder. Deras insatser är avgörande för framgång.

Några ord från en av våra samarbetspartners

”Vi anlitar TM Media till både Kundtjänst och Kundundersökningar. Vi upplever en hög servicegrad som för oss är väldigt viktigt.
Kundtjänst är uppdelat i 2 grenar, det ena är vårt nationella 0200 nummer och den andra är att våra medlemsföretag kan koppla
sina telefoner till TM Media som då alltid svarar. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett långt samarbete!”

Magnus Odeén,
Marknadschef Bad & Värme

Dan Barthlen, VD
TM Media, berättar:

“Vi ökar värdet av dina kundkontakter med vår långa erfarenhet av lösningar såsom outsourcing av kundtjänst, teknisk support och svarsservice. Vi är specialister på att vårda och skapa värden av dina kundkontakter i en mängd olika kanaler. Vi vet hur du kan öka din kundlojalitet, försäljning och minska dina kostnader.”